Het Wederzijds Onbegrip

Het Wederzijds Onbegrip

Owen Jones, Corentin Colangelo

$2.99

  • Description
  • Author
  • Info
  • Reviews

Description

Megan is een jong meisje van twaalf. Verlegen, maar met een open geest ... Verkent ze de wereld om haar heen op een manier, waarvan anderen zelfs niet kunnen dromen dat het mogelijk is. Laat jou leiden door Megan en haar Spirituele Gids, genaamd Witte Veder, die haar met een frisse blik de spirituele wereld zal laten kennismaken. Welke invloed heeft zij op de spirituele wereld en hoe beïnvloedt het haar? Je zal het snel weten bij het openslaan van het boek. Veel leesplezier!


Author

Owen Jones:
Owen Jones
Auteur Owen Jones komt uit Barry, gelegen in het Zuiden van Wales. Novels begon hij eigenlijk maar tot voor kort te schrijven, hoewel hij eigenlijk al tijdens zijn heel volwassen leven al schreef. Hij leefde en heeft gewerkt in verscheidene landen en heeft ook in veel, véél meer andere landen gereisd.
Hij spreekt, of ... Sprak zeven talen vloeiend en leert op de dag van vandaag ook het Thais, aangezien hij nu als tien jaar lang in Thailand leeft.
"Ik hoefde nooit veel tijd door te brengen om een nieuwe taal te leren," zegt hij,"maar het Thais heeft eigenlijk totaal geen overeenkomsten met de vorige talen die ik eerder had gestudeerd."
Bij de vraag omtrent zijn schrijfstijl, zei hij: "ik ben een Kelt, en we zijn Romantisch. Ik geloof in reincarnatie and ook in veel meer wat daar achter ligt. Het geloof: "Doe het ander niet aan, wat je ..." en ... "Wat je iemand aandoet, komt naar jou ook terug", samen met levensroepingen en Karma, vormen een centraal deel van mijn bestaan. Het resultaat ervan, wordt weerspiegeld in mijn werk.
Zijn eerste novel, 'Daddy's Hobby' , van de serie: 'Behind The Smile: The Story of Lek, a Bar Girl in Pattaya' werd opgevolgd met zes andere titels. Zijn grootste collectie, echter, is 'The Megan Series', bestaande uit éénentwintig kleine novels, sprekend over de groei en bloei van een jonge vrouwelijke tiener met psychische krachten, wat goed samengevat wordt met de ondertitel: 'Een Spirituele Gids, Een Tijgergeest en één Beangstigende Moeder! Gebruikerslinks: Website Facebook Twitter LinkedIn Google+ Amazon Goodreads
 
Boeken - Originele titelnaam:
A Night In Annwn The Story of Old Willy Jones' NDE
Andropov's Cuckoo A Tale of Love, Intrigue and The KGB
Asian Shorts nineteen short stories, by nine authors, each involving Asia or an Asian as its mainstay
Authorship How To Publish Your Book On Your Own
Daddy's Hobby Behind T

Info

Reviews