En natt i Annwn

En natt i Annwn

Owen Jones, Charlotta Zaar Böll

$4.99

  • Description
  • Author
  • Info
  • Reviews

Description

William Jones, en fårherde från Brecon Beacons hade ett lyckligt liv tills den dag då hans fru Sarah dog i en ung ålder. Han tog hennes bortgång mycket hårt och det ledde honom in på en förödande väg av självförgörelse. Deras dotter Becky försökte hjälpa sin far, men hon förlorade snart tålamodet med honom.
En sen kväll så fick William en hjärtattack, och han trodde att han nu skulle få slippa sina plågor på jorden, men ödet hade andra planer för honom och hans liv skulle aldrig bli detsamma igen.
Han hade fått se Annwn där hans fru numera lever, och hans återhämtning gav honom en ny vitalitet som spred sig vidare till alla han mötte.
En natt i Annwn är en kärlekshistoria där kärleken överbrygger klyftan mellan liv och död. Det är en detaljerad historia om en nära döden upplevelse, och den ger nya insikter om det walesiska paradiset som även kallas för Annwn.
Var beredd att få uppleva en ny sida av keltisk mytologi, och jag lovar dig att du aldrig kommer att tänka på döden på samma sätt igen.


Author

Owen Jones:
Författaren Owen Jones, från Barry, South Wales, började att skriva romaner relativt nyligen, även om han har skrivit under hela sitt vuxna liv. Han har bott och arbetat i flera länder och rest runt i många, många fler.
Han talar, eller har talat, sju språk flytande och han försöker nu att lära sig thailändska, eftersom han bor i Thailand med sin thailändska fru sedan tio år.
"Det har aldrig tagit mig lång tid att lära mig ett språk", säger han, "men thailändska påminner inte om något annat språk jag någonsin har studerat tidigare."
När han frågades om sin skrivstil skrev han: "Jag är en kelt, och vi är romantiska. Jag tror på reinkarnation och övernaturliga krafter. Dessa övertygelser, som "Gör för en annan vad du önskar för dig själv..." och "Vad du gör kommer tillbaka till dig", ödet och karma är centrala för mitt liv, så de återspeglas i mitt arbete ".
Hans första roman, "Daddy's Hobby" från serien "Behind The Smile: The Story of Lek, a Bar Girl in Pattaya" har fyra uppföljare, men hans största serie är "The Megan Series", arton noveller som handlar om den mediala utvecklingen hos en ung tonårsflicka, några av titlarna, " A Spirit Guide, A Ghost Tiger and One Scary Mother!" summerar dem alla väldigt bra.
Som Owen säger det:
"Född i sångens land, och bor i landet av leenden".

Info

Reviews